All for Joomla All for Webmasters

COMUNICAREA CU PĂRINȚII

fl-5 Kinderpedia – Aplicație online prin intermediul căreia părinții primesc în timp real informații despre parcursul zilnic al copilului (participarea la activități,meniu,activități extrașcolare,etc).

 

fl-4 Mama/tata/bunica/bunicul mea/meu ne învață – săptămâni speciale dedicate activităților susținute de catre părinți sau bunici. Cu această ocazie,adulții au ocazia de a se implica activ în activitatea de la grădiniță a prichindeilor, de a se transforma în educatori,de a-i cunoaște pe colegii propriului copil și de a petrece câteva ore în universul grădiniței.

 

fl-1 Lecții deschise – pentru a observa comportamentul elevilor la clasă și progresul școlar, părinții sunt invitați să asiste la activitățile zilnice. Cu această ocazie, copiii au posibilitatea de a-și pune în valoare calitățile și de a le arăta părinților cât sunt de activi la ore. 

 

fl-2 Întâlniri cu părinții – părinții pot solicita o întâlnire cu cadrele didactice și directorul școlii ori de câte ori doresc să obțină informații și lămuriri legate de viața școlară a copilului. 

 

fl-3 Săptămâna porților deschise – această activitate cu părinții are loc în fiecare semestru. Timp de o săptămâna, părinții pot participa la programul zilnic al copilului, urmărindu-l cum se comportă, cum raspunde la activitățile clasei și având posibilitatea să cunoască mai bine stilul de lucru al cadrelor didactice.