CE SPUN PĂRINȚII

“Sunteți extraordinare, faceți lucruri minunate cu copiii noștri. Sunt prea puține stele și prea puține cuvinte să definesc ceea ce faceți zilnic. Copilul meu, ca și alții, trăiește în fiecare zi altă poveste, iar toate astea mulțumită doamnei Valentina, doamnei bucătar,  iar eu aș mai adaugă multe alte persoane … Felicitări colectivului!

 

Alis Mihai

Gradinita Butterfly Baneasa - Educatie cu drag!
Gradinita Butterfly Baneasa - Educatie cu drag!

„ Pentru noi, părinții lui David, serbarea de Iarnă a fost că o filă de poveste cu Moș Crăciun adevărat și spiridușii lui. Mulțumim mult în special  doamnei educatoare Cristina Niță, cât și întregii echipe care a i-a redat lui  David încrederea în sine și dorința de a participa cu tot dragul la această serbare. Este un sentiment fantastic pentru un părinte să știi că-ți lași copilul pe mâna unor profesioniști, care nu fac diferențe între copii și evaluează la maxim talentul și capacitatea fiecăruia, pornind de la principiul că fiecare copil este unic în felul său.„

 

Carmen Pop

„Am început colaborarea cu Butterfly când băiețelul meu avea 3 ani. Pentru că am fost foarte mulțumită pe tot parcursul grădiniței, am decis să continuăm la Școala Butterfly, deși aveau doar un an de când funcționau. A fost foarte bine. Între timp s-a construit o clădire dedicată școlii, iar noi am ajuns la clasa I. Suntem foarte fericiți, o iubim pe doamna învățătoare, dar și pe restul profesorilor și personalul de îngrijire. Mulțumim Echipei Butterfly!”

 

Olga Balint, mămica lui Edi.

Gradinita Butterfly Baneasa - Educatie cu drag!