CE SPUN PĂRINȚII

“Ne place Butterfly deoarece ne simțim ca acasă: cu oameni prietenoși, plini de intenții bune, răbdători și iubitori de copii. Vreau să subliniez și profesionalismul, devotamentul și răbdarea doamnelor îngrijitoare. Acesta este motivul pentru care am ales ca Sonia să se reîntoarcă la Butterfly!

 

Mihaela P.

Butterfly Drumul Taberei - Educatie cu drag
Butterfly Drumul Taberei - Educatie cu drag

„Grădi Butterfly este locul unde fetița mea vine în fiecare dimineață cu drag și nerăbdare să petreacă clipe frumoase cu colegii și cu Miss, este locul unde suntem zilnic întâmpinați de fețe zâmbitoare și de oameni calzi. Mulțumim echipei Butterfly pentru tot ce faceți cu și pentru fluturașii noștri. Mulțumim Miss Elena, Andrada vă iubește și noi vă apreciem mult!„

 

Georgeta Bălășoiu

„Am început colaborarea cu Butterfly când băiețelul meu avea 3 ani. Pentru că am fost foarte mulțumită pe tot parcursul grădiniței, am decis să continuăm la Școala Butterfly, deși aveau doar un an de când funcționau. A fost foarte bine. Între timp s-a construit o clădire dedicată școlii, iar noi am ajuns la clasa I. Suntem foarte fericiți, o iubim pe doamna învățătoare, dar și pe restul profesorilor și personalul de îngrijire. Mulțumim Echipei Butterfly!”

 

Olga Balint, mămica lui Edi.

Butterfly Drumul Taberei - Educatie cu drag