COMUNICAREA CU PĂRINȚII

fl-4 Info letter – În prima zi a săptămânii părinții primesc pe e-mail sau pe suport de hârtie programul detaliat al săptămânii în curs alături de meniu.

 

fl-3 Caietul educatoarei – este primit vineri, în gentuță și cuprinde informații legate de comportamentul și evoluția copilului în săptămâna care s-a încheiat. Prin acest caiet părinții pot răspunde și comunica cu educatoarea.

 

fl-1 Lectii deschise – pentru a observa comportamentul elevilor la clasă și progresul școlar, părinții sunt invitați să asiste la activitățile zilnice. Cu această ocazie, copiii au posibilitatea de a-și pune în valoare calitățile, de a le arăta părinților cât sunt de activi la ore. 

 

fl-5 Intalniri cu parintii – părinții pot solicita o întâlnire cu cadrele didactice și directorul școlii ori de câte ori doresc să obțină informații și lămuriri legate de viața școlară a copilului. 

 

fl-2 Saptamana portilor deschise – această activitate cu părinții are loc în fiecare semestru. Timp de o săptămâna, părinții pot participa la programul zilnic al copilului, urmărindu-l cum se comportă, cum raspunde la activitățile clasei și având posibilitatea să cunoască mai bine stilul de lucru al cadrelor didactice.