COMUNICAREA CU PĂRINȚII

fl-1 Kinderpedia – aplicație online prin intermediul căreia părinții primesc în timp real informații despre parcursul zilnic al copilului (participarea la activități,meniu,activități extrașcolare,etc.)

 

fl-3 ”Mama/tata/bunica/bunicul mea/meu mă invață” – săptămâni speciale,dedicate activităților susținute de către părinți/bunici. Cu această ocazie,părinții/bunicii au ocazia de a se implica activ în activitățile de la grădiniță ale micuților.

 

fl-4 Lectii deschise – pentru a observa comportamentul elevilor la clasă și progresul școlar, părinții sunt invitați să asiste la activitățile zilnice. Cu această ocazie, copiii au posibilitatea de a-și pune în valoare calitățile, de a le arăta părinților cât sunt de activi la ore. 

 

fl-5 Intalniri cu parintii – părinții pot solicita o întâlnire cu cadrele didactice și directorul școlii ori de câte ori doresc să obțină informații și lămuriri legate de viața școlară a copilului. 

 

fl-2 Saptamana portilor deschise – această activitate cu părinții are loc în fiecare semestru. Timp de o săptămâna, părinții pot participa la programul zilnic al copilului, urmărindu-l cum se comportă, cum raspunde la activitățile clasei și având posibilitatea să cunoască mai bine stilul de lucru al cadrelor didactice.