ISTORIC

Butterfly Drumul Taberei - Educatie cu drag

În 2006 am înființat prima Grădiniță Butterfly, visând la un loc mai bun de creștere și dezvoltare, în primul rând pentru copiii mei, ce se aflau atunci la vârsta la care ar fi trebuit să se îndrepte spre un sistem de învățământ în care eu, personal, nu aveam încredere. Așa am creat o grădiniță unde fetiță mea să aibă toate condițiile de dezvoltare armonioasă, să primească atât grijă, cât și educație, un loc în care să vină cu plăcere în fiecare zi și de unde să plece mereu cu ceva nou învățat și cu dorința de a se întoarce a doua zi.
Consider că am reușit acest lucru, atât pentru fetița mea, cât și pentru sutele de copii alături de care creștem în fiecare an, iar o dovadă în acest sens este faptul că acești copii și părinții lor aleg să rămână alături de noi și să parcurgem împreună și anii de școală.

Butterfly a fost acreditată pentru nivelul preșcolar în anul 2012 și are trei sedii în care ne ocupăm de educarea copiilor între 1 an și 8 luni și 6 ani.
Am devenit un brand puternic promovat de o echipă care gestionează proiecte educaționale din ce în ce mai mari, dar astăzi Butterfly reprezintă un loc aparte pentru că nu am uitat care sunt valorile de la care am pornit și nu am scăzut nicio clipă standardul de calitate pe care ni l-am impus: oferim educație de calitate cu drag, fiecare copil este iubit, respectat și tratat egal, suntem un partener de încredere părinților în procesul educării copiilor lor, ce pleacă mai departe în viață cu aripi, cu aptitudini și atitudini care să îi ajute să gestioneze schimbări, situații, proiecte, inerente unei vieți pline și împlinite.
La Butterfly oferim educație cu drag!

Am demarat proiectul Butterfly în primăvara anului 2006 din dorința de a oferi învățământ de calitate, atât la nivel preșcolar, cât și gimnazial. Am pornit cu o grădiniță, dar ritmul de creștere a fost intens, iar din 2008 până în 2012 am deschis în total 5 sedii Butterfly, având una din cele mai rapide ascensiuni din domeniul educațional.

Momentul de cotitură a fost acela în care am realizat că nu ne putem dezvolta în continuare până când nu vom reuși să conturăm o echipă de management care să gestioneze în mod egal toate sediile noastre, așa încât copiii din fiecare sediu să aibă acces la exact aceleași resurse, și nu de cele financiare este vorba, ci de cele umane.  Astfel am învățat să ne optimizăm activitatea și să ne consolidăm echipa, iar in 2013 sediile din Băneasa s-au reunit și transformat într-un campus școlar care a trecut deja prin doua etape de acreditare.

În prezent avem 50 de angajați și profesori colaboratori și educăm în jur de 300 de copii. Dorim să le transmitem copiilor valorile și cunoștințele noastre și să preluăm din energia lor și înțelepciunea copilăriei, să ni le facem aripi și să oferim copiilor pregătire pentru o viață echilibrată și împlinită, abilitati să reușească în orice domeniu își propun, dar și să înfrunte orice eșec, să-l considere parte din parcurs și să plece din nou la drum, cu tot avântul, plini de încredere în forțele proprii și calitățile cu care sunt înzestrați.

Grupul Educațional Butterfly în ani:

fl-1 2006 – Se deschide prima Grădiniță Butterfly în Pipera;

fl-1 2008 – 2010 – Extindem activitatea în sediile:

fl-1 Butterfly II – Aviației

fl-1 Butterfly III – Băneasa

fl-1 Butterfly IV – Drumul Taberei

fl-1 2012 – Grădinița Butterfly – Nivel Preșcolar este acreditată;

fl-1 2012 – Sunt înscriși la Butterfly mai mult de 300 de copii;

fl-1 2013 – Sediile Butterfly Pipera și Butterfly III – Băneasa se reunesc într-un Campus școlar – pe lângă Grădina Zoo;

fl-1 2017 – Sunt acreditate simultan Sediile Baneasa si Aviatiei

fl-1 2017– Butterfly IV – Drumul Taberei se muta in Cartierul Rezindential Cosmopolis