Echipa

Suntem o familie care a experimentat de-a lungul timpului activități însuflețite de Bine, Libertate, Adevăr și Frumos.

 

Suntem oameni care împărtășim viziunea și valorile Butterfly.

 

Suntem cadre didactice cu vastă experiență în domeniu.

Butterfly Drumul Taberei - Educatie cu drag

De ce Butterfly? Pentru că aici găsiți un mediu cald și prietenos, pentru că educația este una desăvârșită. Pentru noi copiii sunt cei mai importanți și îi tratam cu respect și considerație. Le ghidăm primii pași în învățare, le stimulăm curiozitatea naturală, îi educăm să descopere. Le cultivăm calitățile sufletești, le arătăm că sunt importanți pentru noi și îi ajutăm să-și dezvolte stima de sine.
Cum? Cu ajutorul unor oameni dedicați, bine pregătiți, specialiști în domeniul lor de activitate.

Cristina Niță - Director Grădiniță Dr. Taberei

La Butterfly oferim educație cu drag!

Fac parte din echipa Butterfly de 5 ani, timp în care am crescut împreună ca o familie. Acești ani au fost plini de bucurie, de provocări, de emoție și de fascinație față de micii mei prieteni, copiii.
De-a lungul celor 11 ani de experiență am avut oportunitatea de a lucra cu copilași cu vârste cuprinse între 1 an și 8 luni și 6 ani. Și pot spune cu siguranță că fiecare dintre aceștia și-au pus amprenta în dezvoltarea personalitații mele didactice, a disponibilitații mele pentru cunoaștere, înțelegere și abordarea diferențiata potrivit posibilităților individuale și ritmul propriu de dezvoltare a copilului.
Timpul petrecut alături de copii a fost întotdeauna încărcat de momente pline de magie și emoție și de aceea sunt mândra ca fac parte din echipa Butterfl

Cornelia Dinu - Director Educațional Grădiniță

La Butterfly oferim educație cu drag!