Istoric

Butterfly Drumul Taberei - Educatie cu drag

În 2006 am înființat prima Grădiniță Butterfly, visând la un loc mai bun de creștere și dezvoltare, în primul rând pentru copiii mei, ce se aflau atunci la vârsta la care ar fi trebuit să se îndrepte spre un sistem de învățământ în care eu, personal, nu aveam încredere. Așa am creat o grădiniță unde fetiță mea să aibă toate condițiile de dezvoltare armonioasă, să primească atât grijă, cât și educație, un loc în care să vină cu plăcere în fiecare zi și de unde să plece mereu cu ceva nou învățat și cu dorința de a se întoarce a doua zi.
Consider că am reușit acest lucru, atât pentru fetița mea, cât și pentru sutele de copii alături de care creștem în fiecare an, iar o dovadă în acest sens este faptul că acești copii și părinții lor aleg să rămână alături de noi și să parcurgem împreună și anii de școală.

 

Butterfly a fost acreditată pentru nivelul preșcolar în anul 2012 și are trei sedii în care ne ocupăm de educarea copiilor între 1 an și 8 luni și 6 ani. În 2012, ca urmare a insistențelor părinților, care și-au dorit să continue activitatea școlară la Butterfly, a fost autorizată Școala Primară Butterfly. Fiul meu, născut în același an cu prima grădiniță, a fost unul dintre primii elevi ai Școlii și sunt mândră de rezultatele deosebite pe care le obține atât el, cât și ceilalți copii, rezultate ale unei școli, unde dorim să insuflăm valori puternice celor căror îi trec pragul, să îi pregătim pentru o viață în care noi considerăm că nu competivitatea mai presus de orice este un atu, ci valoarea personală și încrederea în forțele proprii.
Fiecare dintre elevii Butterfly primește cea mai bună educație pe care am visat-o pentru copiii mei și pe care am norocul să o pot implementa alături de o echipă de profesioniști, ce mă susțin în demersul de a aduce educația din România la același nivel cu cel din țările mult mai avansate în acest domeniu.
Am devenit un brand puternic promovat de o echipă care gestionează proiecte educaționale din ce în ce mai mari, dar astăzi Butterfly reprezintă un loc aparte pentru că nu am uitat care sunt valorile de la care am pornit și nu am scăzut nicio clipă standardul de calitate pe care ni l-am impus: oferim educație de calitate cu drag, fiecare copil este iubit, respectat și tratat egal, suntem un partener de încredere părinților în procesul educării copiilor lor, ce pleacă mai departe în viață cu aripi, cu aptitudini și atitudini care să îi ajute să gestioneze schimbări, situații, proiecte, inerente unei vieți pline și împlinite.
La Butterfly oferim educație cu drag!

Am demarat proiectul Butterfly în primăvara anului 2006 din dorința de a oferi învățământ de calitate, atât la nivel preșcolar, cât și gimnazial. Am pornit cu o grădiniță, dar ritmul de creștere a fost intens, iar din 2008 până în 2012 am deschis în total 5 sedii Butterfly, având una din cele mai rapide ascensiuni din domeniul educațional.

 

Momentul de cotitură a fost acela în care am realizat că nu ne putem dezvoltă în continuare până când nu vom reuși să conturăm o echipă de management care să gestioneze în mod egal toate sediile noastre, așa încât copiii din fiecare sediu să aibă acces la exact aceleași resurse, și nu de cele financiare este vorba, ci de cele umane.  Astfel am învățat să ne optimizăm activitatea și să ne consolidăm echipa, iar în 2012 ne-am simțit pregătiți să deschidem și Școala Butterfly. În 2013 sediile din Băneasa s-au reunit și transformat într-un campus școlar, unde un edificiu nou, inaugurat în 2014,  găzduiește sediul școlii.

 

În prezent avem 50 de angajați și profesori colaboratori și educăm în jur de 300 de copii. Dar acesta este doar începutul. Dorim să creștem împreună cu copiii pe care i-am educat încă de la cea mai fragedă vârstă, iar acum sunt elevii școlii noastre. Dorim să le transmitem valorile și cunoștințele noastre și să preluăm din energia lor și înțelepciunea copilăriei, să ni le facem aripi și să oferim o școală în care copiii nu doar asimilează cunoștințe, ci se pregătesc pentru o viață echilibrată și împlinită, pregătiți să reușească în orice domeniu își propun, dar și să înfrunte orice eșec, să-l considere parte din parcurs și să plece din nou la drum, cu tot avântul, plini de încredere în forțele proprii și calitățile cu care sunt înzestrați.

Grupul Educațional Butterfly în ani:

fl-4 2006 – Se deschide prima Grădiniță Butterfly în Pipera;

fl-4 2008 – 2010 – Extindem activitatea în sediile:

fl-4 Butterfly II – Aviației

fl-4 Butterfly III – Băneasa

fl-4 Butterfly IV – Drumul Taberei

fl-4 2012 – Grădinița Butterfly – Nivel Preșcolar este acreditată;

fl-4 2012 – Este evaluată și autorizată Școala Primară Butterfly;

fl-4 2012 – Sunt înscriși la Butterfly mai mult de 300 de copii;

fl-4 2013 – Sediile Butterfly Pipera și Butterfly III – Băneasa se reunesc într-un Campus școlar – pe langă Grădina Zoo;

fl-4 2014 – Este construit sediul școlii primare.