Echipa

Madalina Gidiuta

Madalina Gidiuta

Managing Owner

madalina.gidiuta@butterfly.ro

"In 2006 am infiintat prima Gradinita Butterfly, visand la un loc mai bun de crestere si dezvoltare, in primul rand pentru copiii mei, ce se aflau atunci la varsta la care ar fi trebuit sa se indrepte spre un sistem de invatamant in care eu, personal, nu aveam incredere. Asa am creat o gradinita unde fetita mea sa aiba toate conditiile de dezvoltare armonioasa, sa primeasca atat grija, cat si educatie, un loc in care sa vina cu placere in fiecare zi si de unde sa plece mereu cu ceva nou invatat si cu dorinta de a se intoarce a doua zi.

Consider ca am reusit acest lucru, atat pentru fetita mea, cat si pentru sutele de copii alaturi de care crestem in fiecare an, iar o dovada in acest sens este faptul ca acesti copii si parintii lor aleg sa ramana alaturi de noi si sa parcurgem impreuna si anii de scoala."

Gradinitele Butterfly asigura un mediu sigur si confortabil pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Increderea in sine, placerea de a invata, onestitatea, respectul si bunele maniere sunt valori pe care le insuflam copiilor pentru formarea lor ca adulti.