Echipa

Simona Dima

Simona Dima

Director Gradinita Butterfly Baneasa

baneasa@gradinitabutterfly.ro

"Fac parte din echipa Butterfly de 7 ani, timp in care am crescut impreuna ca o familie. Acesti ani au fost plini de bucurie, de provocari, de emotie si de fascinatie fata de micii mei prieteni, copiii.

De-a lungul celor 11 ani de experienta am avut oportunitatea de a lucra cu copilasi cu varste cuprinse intre 1 an si 8 luni si 6 ani. Si pot spune cu siguranta ca fiecare dintre acestia si-au pus amprenta in dezvoltarea personalitatii mele didactice, a disponibilitatii mele pentru cunoastere, intelegere si abordarea diferentiata potrivit posibilitatilor individuale si ritmului propriu de dezvoltare a copilului.

Timpul petrecut alaturi de copii a fost intotdeauna incarcat de momente pline de magie si emotie si de aceea sunt mandra ca fac parte din echipa Butterfly."

Gradinitele Butterfly asigura un mediu sigur si confortabil pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Increderea in sine, placerea de a invata, onestitatea, respectul si bunele maniere sunt valori pe care le insuflam copiilor pentru formarea lor ca adulti.