Articole

Campania "Daruieste o lume de basm"

Campania ”Daruieste o lume de basm” este o initiativa lansata in decembrie 2018 de Gradinita Butterfly, Asociatia Kinetobebe si Monica Popescu si se deruleaza tot anul 2019, cu sprijinul Itsy Bitsy FM.

Cu sprijinul a mii de parinti si copii, a multor mame blogger, ziaristi si companii private, campania a dotat pana acum biblioteci pentru copii mai puțin norocoși la: Stefanestii de Jos, la sectia de pediatrie a Spitalului din Curtea de Arges, la Colegiului Gimnazial Basarab I si la singurul Club de Lectura din acest oras. 

Daruieste o lume de basm este proiectul de suflet inceput in anul 2018, pe care il continuam in 2019, cu vise si sperante frumoase, dar si mai multe biblioteci deja realizate. Proiectul ne este cu atat mai drag, pentru ca este despre carti, copii, jucarii si povesti, pentru ca aduna alaturi oameni dragi si prieteni buni. Ne propunem sa dotam biblioteci din sectii de pediatrie, scoli si gradinite care nu au fond de carte si nici posibilitati sa faca singuri aceasta investitie.  

 
 
Video-ul campaniei poate fi vazut aici.

Putem dona cu totii! Va invitam sa alegeti cartile in stare buna, care nu va mai sunt de folos si sa le aduceti la una dintre adresele de mai jos, pentru campania ”Daruieste o lume de basm”:

🧚‍♀️Gradinita Butterfly Aviatiei - Str. Intrarea Gliei nr.7, Sector 1
🧚‍♀️ Gradinita Butterfly Baneasa - Str. Drumul Potcoavei nr.59, Voluntari Ilfov (Gradina Zoologica)
🧚‍♀️Gradinita Butterfly Cosmopolis - Str. Lacului, vila 8F, Stefanestii de Jos, Ilfov
🧚‍♀️Centrul KinetoBebe Moșilor - Calea Mosilor nr.158, Sector2
🧚‍♀️Centrul KinetoBebe Nord- Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1
🧚‍♀️Centrul KinetoBebe Sud - Șoseaua Oltenitei nr. 87-99, Sector 4

Gradinitele Butterfly asigura un mediu sigur si confortabil pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Increderea in sine, placerea de a invata, onestitatea, respectul si bunele maniere sunt valori pe care le insuflam copiilor pentru formarea lor ca adulti.